De bewoners maken zich zorgen, is er wel voldoende stroom tijdens de Utopia 2 markt?

De bewoners maken zich zorgen, is er wel voldoende stroom tijdens de Utopia 2 markt?

De bewoners zijn al de hele dag bezig met het op orde krijgen van de markt. Veel bewoners maken zich zorgen, terwijl een aantal andere bewoners de druk niet voelen. Hiske is iemand die zich wel zorgen maakt om de markt, zeker nu ze erachter komt dat er te weinig stroompunten zijn. In overleg met een aantal mede bewoners belt ze iemand op die de stroompunten kan regelen in mini samenleving Utopia 2. Er wordt Hiske beloofd dat het geregeld wordt voor morgen. Zal alles goed verlopen morgen tijdens de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *