Jessie ontvangt duikspullen om zijn plan met Gerrit uit te kunnen voeren

Jessie ontvangt duikspullen om zijn plan met Gerrit uit te kunnen voeren

Wanneer Shelley de post wil controleren, spot ze een groot pakket waarop de naam Jessie staat vermeld. Ze brengt naar Jessie die samen met Merel aan het eten is. Jessie lijkt niet tevreden te zijn en uit zijn frustratie aan Merel. Ik wil graag stappen maken met liedjes uitzoeken voor de producer zegt hij tegen Merel. Merel luistert aandachtig en begrijpt waarom Jessie het vervelend vindt dat hij Gerrit constant moet vragen om actief mee te doen. Shelley komt ondertussen met het pakketje aan. Meestal worden de bewoners van post of pakketjes vrolijk maar dit keer lijkt Jessie vooral verrast te zijn dat Shelley het pakketje komt brengen. Hoe komt zij er nou weer aan zegt hij. Toch blijkt Jessie wel blij te zijn met het pakketje. Wanneer hij het pakketje meeneemt de silo in komt ook Gerrit erbij kijken. Ik ben zo blij dat Shelley hem niet open heeft gemaakt want dan hadden we wat uit te leggen legt hij uit. Op het moment dat het opengescheurd wordt vertelt Jessie wat erin zit. Duikbrillen, wetsuits en camouflage. We moeten een takenverdeling maken. Drinken meenemen en eet pakketjes of we moeten iemand erbij betrekken. Misschien kan Mariska ons wel pizzapunten brengen voegt hij eraan toe. Ook Gerrit is helemaal enthousiast. Wat later besluiten de twee voorbereidingen  te treffen in het atelier. Ze schrijven een plan uit en geven elkaar taken. Gaat het plan van Gerrit en Jessie morgen goed uitgevoerd kunnen worden tijdens het bezoek van Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *