Jessie wil dat Gerrit meer vaart gaat maken rondom de muzieknummers

Jessie wil dat Gerrit meer vaart gaat maken rondom de muzieknummers

Jessie en Gerrit willen graag optreden en hebben een belofte gedaan om een aantal nummers af te krijgen, zodat ze deze kunnen performen. Toch twijfelt Jessie of ze de deadline gaan halen dit omdat hij vindt dat Gerrit niet genoeg tijd reserveert voor het maken van de nummers of het doorgeven van inspirerende nummers aan de producent van de nummers. Jessie confronteert Gerrit hiermee. Het duurt allemaal zo lang en ik wil tempo maken man laat Jessie weten. Beetje naar, hè reageert Gerrit op zijn beurt. Nou met dat tempo van jou kunnen we pas over 15 weken optreden. Ik hecht namelijk meer waarde aan nummers waar we een show mee doen gaat Jessie verder. Ik doe m’n best benadrukt Gerrit. Je moet gewoon drie uur zitten en dan heb je een nummer af eindigt Jessie. Gaan ze de deadline halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *