Gerrit en Adriaan hebben ruzie over opruimen, gaat Adriaan op Gerrit stemmen?!

Gerrit en Adriaan hebben ruzie over opruimen, gaat Adriaan op Gerrit stemmen?!

Adriaan vindt schoonmaken belangrijk. Vooral als het gaat om gezamenlijke artikelen. Wanneer hij afgelopen avond de silo inloopt, treft hij een nog niet schoongemaakte staafmixer aan en hij weet dat Gerrit hier verantwoordelijk voor is. Gerrit zit ondertussen bovenin de silo op de computer en hoort Adriaan schreeuwen naar hem. Ook Jessie valt dit op en zegt dat de twee naar elkaar moeten lopen, daarom besluit Adriaan om Gerrit boven aan te spreken. Waar al snel een heftige discussie ontstaat.  Jij begint een bakkerij en maakt je troep niet schoon begint Adriaan. Heb je gevraagd of je het mag lenen? vraagt Gerrit. Het is van ons allemaal reageert Adriaan. Ach wat ben jij een lui figuur, je moet hem gewoon schoonmaken na gebruik voegt hij eraan toe. Er mag wel wat meer liefde hier zijn zegt Gerrit op zijn beurt. Wat ben ik blij als jij de poort uitstapt benadrukt Adriaan. Dat gaat niet gebeuren pik verzekert Jessie. Omdat Adriaan het idee heeft dat het twee tegen een is, loopt hij weer naar beneden. Wat een lui, arrogant persoon is dat. Ik moet even weg hoor. Ik kan niet wachten tot ik drie stemmen op hem kan geven zegt Adriaan in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *