De bewoners uit Utopia 2 zijn tot laat in de avond aan het werk voor de markt

De bewoners uit Utopia 2 zijn tot laat in de avond aan het werk voor de markt

Na de heftige discussie tussen Gerrit en Adriaan lijkt het erop dat de bewoners afgelopen avond toch verder moeten. Velen hebben erover nagepraat en gekeken naar wat de standpunten waren van de twee. Zo zoekt Gerrit vooral steun bij Mylène, omdat ze elkaar ook van voor Utopia 2 kennen. Mylène geeft aan dat als Adriaan huisgenoten was met Gerrit of zijn vrienden, dat hij allang klaar was. Ze vindt dat Gerrit nog mild is voor hem. Shelley steunt juist Adriaan. Zij vindt dat Gerrit vaker onnodige streken uithaalt zonder reden. Ze vindt dat er duidelijk was gecommuniceerd dat Gerrit de staafmixer zou schoonmaken. Uiteindelijk heeft hij dit niet gedaan, terwijl hij de staafmixer als laatste gebruikt had. Na alle discussies rondom de ruzie gaan de bewoners weer aan de slag. Zo moet Shelley veel mede bewoners knippen of scheren, gaat Mylène verder met friet bakken en wacht Merel op de marktkramen die laat worden geleverd. Ze wil dat alles op tijd af is en heeft aangegeven dat iedereen wakker moet blijven. Zo niet, dan maakt ze de slapers persoonlijk wakker. Hopelijk is alles op tijd af en wordt het een succesvolle markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *