Jessie en Gerrit voeren hun plan om onder te duiken voor Shelley haar familie uit

Jessie en Gerrit voeren hun plan om onder te duiken voor Shelley haar familie uit

Vandaag komt het familiebezoek van Shelley en hiervoor hebben Gerrit en Jessie een leuk plannetjes bedacht. De twee willen zich verstoppen in de vijver, zonder dat Shelley het doorheeft. Ze hebben Merel betrokken bij het plan, die hen een ontbijtje kan brengen in het water zonder dat de rest het doorheeft. Uiteindelijk trekken de twee mannen zich terug in de boot van Jessie en kleden zich om. Met moeite trekken ze hun swimsuites aan om hiermee in het water te gaan. Wat zit hij strak geeft Jessie aan. Zal het plan lukken? Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *