Het is een leuke dag voor Shelley, ze is jarig en ontvangt bezoek!

Het is een leuke dag voor Shelley, ze is jarig en ontvangt bezoek!

Voor Shelley is het een heel bijzondere dag. Ze heeft vandaag dubbel geluk, want ze is jarig en daarnaast krijgt ze ook nog familiebezoek. Shelley staat erg zenuwachtig bij de poort te wachten tot haar familie erdoor heen komt. Ze kan haar tranen niet bedwingen en rent op haar familie af wanneer ze Utopia 2 binnen komen. Ze geeft vervolgens een dikke knuffel aan haar familie en gaat hierna naar haar huisje te met hen. Het beloofd een mooie dag voor Shelley te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *