Adriaan zijn dag kan niet meer stuk, ook hij ontvangt familie in Utopia 2

Adriaan zijn dag kan niet meer stuk, ook hij ontvangt familie in Utopia 2

Naast Shelley krijgt ook Adriaan zijn familiebezoek vandaag. Ook hij staat al vroeg bij de poort om zijn familie op te wachten. Wanneer zijn familie door de poort komt lijkt hij duidelijk blij te zijn om zijn familie weer te zien. Zijn vader, zus, neefjes en nichtje zijn gekomen en worden hartelijk verwelkomt. Adriaan kan zijn geluk niet op en knuffelt veel met zijn kleine neefjes en nichtje. Hierna geeft hij een rondleiding over het Utopia 2 terrein heen aan zijn familie. Ook Adriaan zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *