Franny wordt aangesproken op haar gedrag door de vrienden van Shelley

Franny wordt aangesproken op haar gedrag door de vrienden van Shelley

De familie van Shelley lijkt klaar te zijn met Merel en Franny. De vriendinnen van Shelley hebben haar al gewaarschuwd voor Franny maar hier blijft het niet bij. Wanneer de vriendin en vriend van Shelley Franny tegenkomen, spreken ze haar aan. Franny legt uit dat ze Shelley niets aan wil doen en het niet de bedoeling is dit idee te creëren. Ik ga Shell gewoon laten gaan. Zij lekker haar leven en ik lekker mijn leven geeft Franny aan bij de vrienden. De vrienden geven aan dat dit vervelend over kan komen bij Shelley en hopen dat dit niet meer zal gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:49

    Jongens de blauwe balk heb ik weer gekregen ze hebben liever dat Gerrit z’n gang kan gaan walgelijk over de rug van een meisje die beschermd moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *