De moeder van Shelley vindt Gerrit walgelijk

De moeder van Shelley vindt Gerrit walgelijk

Shelley heeft bezoek van familie en vrienden. Ze is in een druk gesprek met haar moeder over haar situatie met Gerrit en geeft aan soms moeilijk uit haar woorden te komen. Als mogelijke oorzaak geeft ze dat ze weinig prikkels krijgt. Gaat meneer Ger jou steeds verbeteren, dat valt me dus ook op. Is ook walgelijk zegt de moeder van Shelley. Wat zullen ze nog meer bespreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *