Shelley heeft het plan om Franny en Merel aan te spreken na alle kritiek van haar familie

Shelley heeft het plan om Franny en Merel aan te spreken na alle kritiek van haar familie

Vrienden van Shelley hebben tijdens haar familiebezoek vertelt over Franny en Merel. Volgens de familie hadden de twee geen goed woord over voor Shelley en dit gaat haar niet in de koude kleren zitten. Shelley vertelt aan haar moeder hoe ze over de twee mede bewoners denkt. Ik ga zo tekeer dadelijk tegen hen zegt Shelley boos. Die twee wijven, ze hebben niets anders te doen dan op mij letten voegt ze eraan toe. Shelley is van plan na de markt Franny en Merel aan te spreken. Zal Shelley dit ook echt doen vanavond? Wordt wellicht vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *