De Wereld Foodmarkt is van start gegaan in Utopia 2

De Wereld Foodmarkt is van start gegaan in Utopia 2

Jens heeft een klein probleem ontdekt. Iemand heeft het stroompunt vervangen voor een strijkijzer. Jens gaat op zoek naar een stroompunt. Mylène ondervindt ook een stroomprobleem. Ze klaagt erover dat ze voor elke twintig frikandellen heel ver moet lopen om een nieuw doosje frikandellen te halen omdat er niet genoeg stroompunten bij haar in de buurt zijn. Ze vindt dit vervelend omdat het al meerdere malen tijdens de vergadering is aangegeven. Brandon biedt zich aan als vrijwilliger om steeds heen en weer te lopen. Mylène vindt dit nog steeds geen goede oplossing en wil kijken of ze er alsnog een koelkast of vriezer heen kan krijgen.

Niet veel later gaat de Wereld Foodmarkt van start. Het is aardig drukten het lijkt erg gezellig. Alle bewoners hebben een taak, Mylène staat bijvoorbeeld bij de snacks, Jessie verkoopt de muntjes en Dylan staat bij de tattoo shop. Uiteraard worden er veel verschillende producten verkocht en natuurlijk heel veel eten van over de hele wereld. Nog wat later komt er een band Utopia 2 binnen in speciale klederdracht. Ze zingen a capella met gebruik van sambaballen. Even later kondigt de band de Sambuddha dans aan. Het is geen moeilijke dans vindt de band en ze moedigen de bezoekers aan om mee te dansen. Het lijkt een gezellige sfeer te creëren. Alexandra, Jordie en Hiske zijn druk met de verkoop achter hun kraam, maar ook met het uitdelen van handtekeningen. Shelley heeft het druk met knippen, Mylène en Brandon met frituren en Mariska haar pizza’s lijken ook goed te verkopen. Kortom de markt lijkt ondanks de eerdere problemen toch vrij goed te verlopen. Wat zal het de groep uiteindelijk opleveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *