Gerrit geeft een rondleiding in Utopia 2 voor de bezoekers van de markt

Gerrit geeft een rondleiding in Utopia 2 voor de bezoekers van de markt

Gerrit roept de bezoekers van de Utopia 2 markt met de microfoon bij elkaar, want zijn rondleiding gaat beginnen. Hij verwelkomt de gasten en verteld wat over het terrein, de plannen die de bewoners nog waar willen maken, de Utopiaanse dieren en hoe alle woningen in Utopia 2 gebouwd zijn. Na de speech begint Gerrit aan zijn uitgebreide rondleiding in de mini samenleving. Tot slot bedankt Gerrit de bezoekers voor de rondleiding. Ik wens jullie heel veel plezier deze dag en maak er iets moois van. Nadat Gerrit de bezoekers heeft bedankt voor de rondleiding begint hij met het uitdelen van zijn handtekening.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *