Wat vindt Jordie van zijn eerste markt in Utopia 2?

Wat vindt Jordie van zijn eerste markt in Utopia 2?

De Utopia Wereld Foodmarkt is het eerste evenement van Jordie. Als hij zich met Hiske even heeft afgezonderd in de silo, besluit Hiske te vragen wat Jordie ervan vindt. Ik moet echt heel veel pollies met Lexc maken reageert Jordie enthousiast. Super nice man benadrukt hij. Ook met de t-shirts van Jordie lijkt het goed te gaan. Jordie laat weten dat hij ze bijna allemaal heeft verkocht. Oh, lekker zegt Hiske trots. Toppertje. Je bent lekker bezig gaat ze verder. Jordie krijgt vervolgens een glimlach op zijn gezicht. Dankjewel schat eindigt hij. Nu maar hopen dat de markt voor de gehele groep iets oplevert!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *