Shelley ontvangt verjaardagspost in de avond

Shelley ontvangt verjaardagspost in de avond

De bewoners hebben gisteren een gezellige markt georganiseerd. Terwijl de bewoners afgelopen avond bijkomen van het harde werken, vindt Brandon een aantal brieven in de brievenbus. De enveloppen zijn voor Shelley, want ze is vandaag jarig. Snel gaat Brandon naar zijn mede bewoner om haar de post te overhandigen. Oh my God, yes roept Shelley vrolijk en ze loopt snel naar haar huisje. Daar opent ze haar post en er komt een grote glimlach op haar gezicht. Leuk zegt vrolijk. De avond van Shelley lijkt niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *