De bewoners uit Utopia 2 vieren een feestje voor Shelley haar verjaardag

De bewoners uit Utopia 2 vieren een feestje voor Shelley haar verjaardag

Shelley was afgelopen avond nog jarig en dat laten de bewoners natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Terwijl Shelley haar mooiste outfit aantrekt, toveren de andere bewoners de benedenverdieping van de silo om tot een heuse dansvloer. Shelley legt de laatste hand aan haar make-up als Hiske, Alexandra en Andrea haar huisje binnenstappen. Twee violen en een trommel en een fluit zingen de drie en Shelley krijgt een lach op haar gezicht. Oh, wauw reageert ze. Alexandra geeft namens de drie een mooie bos bloemen aan Shelley. Omdat wij echt van je houden en ons hart hebt gestolen gaat Alexandra verder. De dames feliciteren Shelley met haar verjaardag en wat later vertrekken ze naar de silo voor een klein feestje. Alexandra neemt nogmaals het woord en de bewoners proosten op Shelley haar verjaardag en de markt. Even later wordt de muziek gestart en de bewoners dansen vrolijk mee. Het was een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *