Jordie ergert zich aan Merel, de twee hadden een flinke discussie

Jordie ergert zich aan Merel, de twee hadden een flinke discussie

Jordie en Alexandra lopen afgelopen avond samen over het Utopia 2 terrein. Jordie lijkt namelijk even zijn frustraties te willen uiten over een voorval met Merel. Merel was met de andere bewoners aan het praten over het evenement en Jordie heeft daarbij zijn mening gedeeld. Dit stootte Merel tegen het zere been en de twee belanden dan ook in een flinke discussie. Ik heb je mening niet gevraagd zegt Jordie over de woorden van Merel. En hij zegt verder dat hij volgens Merel uit moet kijken met het geven van zijn mening. Nou, het zou niet mooier moeten worden gaat  Jordie verder tegen Alexandra. Ik dacht bij mezelf, ben je nou helemaal gek? Het slaat toch nergens op? Jordie is vastbesloten om zijn mond open te blijven doen. Je hoeft voor niemand je mond te houden antwoordt Alexandra. Daar is Jordie het helemaal mee eens. Ik ben dat niet van plan om te veranderen en zeker niet door zo’n persoon benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zal Jordie Merel nog confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *