Jessie maakt de opbrengst van de Utopia Wereld Foodmarkt bekend

Jessie maakt de opbrengst van de Utopia Wereld Foodmarkt bekend

Na afloop van de markt zijn onder andere Jessie en Jens naar de bovenverdieping van de silo gegaan om het geld van de Utopia Wereld Foodmarkt te tellen. Wat later sloten ze zich aan bij het feestje om de verjaardag van Shelley te vieren. Als de bewoners afgelopen avond uit gedanst zijn, neemt Jessie het woord om de opbrengt van de markt met de groep te delen. Hij bespreekt de verschillende kraampjes en uiteindelijk maakt Jessie de voorlopige opbrengt bekend. We houden op dit moment 11.218 euro over zegt hij trots. De bewoners kunnen het bijna niet geloven en enthousiast beginnen ze te klappen. Dit is echt mooi gaat Jessie vrolijk verder. Heel mooi resultaat reageert Jens. Jessie vertelt vervolgens dat de bewoners echt heel blij mogen zijn met het bedrag. Hij wil morgen met de bewoners bespreken waar er nog verbeteringen mogelijk zijn, maar voor nu genieten ze van het fantastische nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *