Meerdere bewoners spreken hun frustratie over Merel uit

Meerdere bewoners spreken hun frustratie over Merel uit

Shelley en Andrea maken zichzelf op in hun kamer. De twee bespreken de gebeurtenissen van gisteren. Shelley vertelt aan Andrea dat Merel op haar verjaardag zei dat ze het niet begrijpt dat ze niet om negen uur ’s ochtends met haar verjaardag ging starten. Wat! Ben je serieus? reageert Andrea. Shelley laat weten dat Merel daarna zei, ja, als het mijn verjaardag was, dan was ik allang om negen uur begonnen en stond alles al klaar. Volgens Shelley merkte Jordie de reactie op en reageerde fel tegen Merel. Ja, maar niet iedereen heeft prioriteiten zoals jij. Shelley noemt de actie van Merel walgelijke shit en heel hard… Wat vinden jullie ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *