Jessie en Gerrit zijn van plan om tijdens het familiebezoek van Shelley onder te duiken

Jessie en Gerrit zijn van plan om tijdens het familiebezoek van Shelley onder te duiken

Zondag krijgt Shelley weer bezoek van haar familie in Utopia 2. Tijdens eerdere familiebezoeken van Shelley is het duidelijk geworden dat haar moeder geen fan is van bewoner Gerrit. Als Jessie achter de computer zit, besluit hij een geheimpje aan Merel te vertellen. Zondag komt de familie van Shell langs begint hij zijn verhaal. En legt uit dat hij van plan is om twee duikpakken en twee bijpassende gasflessen te bestellen. Oh, scheid uit reageert Merel meteen lachend. We gaan drie uur lang onderduiken onderwater gaat Jessie verder. Merel kan haar lach niet inhouden. Jessie laat nog weten dat hij niet echt iets te vrezen heeft voor Shelley haar moeder maar Gerrit wel. Maar Gerrit is wel mijn vriend. Dus als ik zijn rug moet hebben in dat geval, dan gaan we gewoon drie uur lang onderwater eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *