Jessie is erg gefrustreerd en uit dit bij Franny

Jessie is erg gefrustreerd en uit dit bij Franny

Merel en Andrea hadden gisteren een flinke discussie over de boodschappen. Merel regelt de boodschappen al een tijdje en ze vindt het vervelend als anderen zich ermee bemoeien. Alles moet volgens Merel in goed overleg gaan. Andrea lijkt dit echter anders te zien. Vanwege miscommunicatie wilde ze Merel helpen.  Uiteindelijk staan Jessie en Franny buiten te praten over het voorval en vertelt Jessie wat hij vindt van Andrea. Ik heb echt een hekel aan dat kind, wat vind jij dan van zo’n discussie? vraagt hij aan Franny.  Ik weet niet hoe het precies is gegaan zegt Franny. Nou er worden bij de boodschappen soms dingen toegevoegd zonder toestemming. Merel pleurt het er dan uit. Alleen nu denkt Andrea dat Merel het expres doet om haar producten dwars te bomen, zegt de mannelijke bewoner. Franny lijkt zich geen raad met de situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *