Gerrit en Jessie discussiëren over hun liedje

Gerrit en Jessie discussiëren over hun liedje

Gerrit en Jessie zijn druk bezig met het maken van nieuwe nummers. Gister was Ben Saunders op het terrein en besloten de twee bewoners aan hem te vragen wat hij van de muziek vindt. Ben Saunders is positief, al heeft hij ook nog een aantal tips voor de bewoners. Toen Ben weg was, bespraken Jessie en Gerrit de mogelijkheid van een vrouwenstem op hun nummer. Dan komt het toch op Mylène uit, zegt Jessie. Gerrit lijkt er echter meer voor te voelen om een singer-songwriter voor het nummer te zoeken. Jessie is van plan om zo snel mogelijk stappen te maken met het liedje, terwijl Gerrit juist de tijd lijkt te willen nemen om te zoeken naar een goede toevoeging voor het nummer. Je wil gewoon Mylène niet, zegt Jessie. Ik voel er niet steeds wat voor om steeds bewoners daarvoor te gebruiken, geeft Gerrit toe. Jessie vertelt dat Gerrit heeft aangegeven dat hij tempo wil maken. We hebben nu wel een vrouwelijke stem op het terrein, gaat de mannelijke bewoner verder. De twee gaan verder met elkaar in discussie. Zal Mylène uiteindelijk op het nummer te horen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *