Dylan ontvangt een cadeau van Ben Sanders, Jessie is er niet blij mee…

Dylan ontvangt een cadeau van Ben Sanders, Jessie is er niet blij mee…

Dylan is vastbesloten een betere tattoo artiest te worden en heeft daarom Ben Sanders uitgenodigd om hem een cursus te geven. Als Ben met zijn vrouw Janita en manager Tom binnenkomt in Utopia 2 wordt hij vriendelijk ontvangen door Dylan. Ook de andere bewoners komen hem netjes gedag zeggen. Ze lopen samen naar de tattoo shop toe, waar ook de spullen worden uitgestald die het drietal bij zich heeft. Ben Saunders heeft ook een verrassing voor Dylan, hij heeft hem namelijk een groot spandoek cadeau gegeven, die meteen door Dylan over de laser spandoek van Jessie wordt gehangen. Als Jessie dit door heeft besluit hij er meteen op af te gaan. Hij reageert verbaast en vraag aan Dylan waarom hij een gat in zijn laser spandoek heeft gemaakt. Dat vind ik wel een beetje overdreven laat Jessie verder weten. Dylan reageert kalm en Jessie loopt uiteindelijk gepikeerd weg.

Wanneer Jessie wat later samen met Gerrit is, praten ze over de kosten van het spandoek. Jessie vindt het onzin dat Dylan ervoor gekozen heeft om gaten te maken. Ik wil een nieuwe zegt hij tegen Gerrit. Weet je wel hoeveel die gekost heeft voegt hij er nog aan toe. Gerrit kijkt Jessie aan en haalt zijn schouder op. Een paar meier antwoordt Jessie gefrustreerd. Gaat Jessie Dylan confronteren met de reparatiekosten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *