Alexandra is klaar met Gerrit en heeft het plan om op hem te stemmen

Alexandra is klaar met Gerrit en heeft het plan om op hem te stemmen

Gerrit heeft net een grote mond gegeven tegen Shelley dit omdat hij vindt dat Shelley niets doet voor de markt. Volgens hem is iedereen hard bezig met de voorbereidingen voor de markt, terwijl Shelley dit niet doet. Alexandra bekijkt het van een afstand en vindt dat Gerrit veel te hard is voor Shelley. Ze legt de situatie uit aan Andrea wanneer ze samen buiten lopen. Gerrit krijgt van mij ook een stem zegt Alexandra boos. Die grote bek die hij geeft tegen Shell, lekker vrouwvriendelijk ook gaat ze verder. Andrea kan die alleen maar beamen en geeft aan ook klaar te zien met zijn grote mond. Zullen de dames hun frustratie uitspreken naar Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *