Hiske en Merel vinden dat Gerrit met Franny speelt en waarschuwen haar ervoor

Hiske en Merel vinden dat Gerrit met Franny speelt en waarschuwen haar ervoor

Franny heeft tegen Merel en Hiske vertelt dat ze toch met Gerrit in bed heeft gelegen vannacht, ondanks ze dit in eerste instantie heeft ontkend. De vrouwen vinden het niet erg dat Franny hierover heeft gelogen dit omdat ze toch al aan haar hoofd zagen dat ze loog. Hiske en Merel zijn eerder bezorgd om de manier waarop Gerrit omgaat met Franny. Ik vind dat hij met je speelt zegt Hiske eerlijk tegen Franny. Wat hem goed uitkomt gebeurt voegt ze eraan toe. Toch geeft Hiske aan dat ze er niet tussen wil zitten en dat veel dingen op zijn manier moeten gaan. Franny laat weten dit toch anders te zien. Het is haar leven, zij bepaalt gaat Hiske verder. Merel vindt dat het niet eerlijk is richting Franny en probeert haar hiervoor te behoeden. Zal Franny iets met het advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *