Franny wil eerlijk zijn tegen de bewoners en bespreekt dit met Gerrit

Franny wil eerlijk zijn tegen de bewoners en bespreekt dit met Gerrit

Gerrit en Franny hebben gisteravond geknuffeld en gezoend met elkaar. Er is veel om te doen geweest in de mini samenleving en er gaan veel verhalen rond. Shelley lijkt hierover te willen praten met Gerrit en vraagt of hij een momentje voor haar heeft. Oh God, gaan we weer, reageert Gerrit richting Franny. De twee tortelduifjes hebben alles ontkent richting de andere bewoners, maar Franny denkt toch dat het beter is om dit wel te vertellen aan een aantal bewoners. Wat jij wil, ik vind het niet nodig, geeft Gerrit aan richting Franny. Gerrit lijkt cynisch en geeft aan dat hij het prima vindt, ik vind niet dat de groep daar iets mee te maken heeft. Gerrit adviseert haar te doen waar ze zich goed bij voelt. Ik heb vol in Merels gezicht gelogen, geeft Franny aan en dit lijkt haar niet lekker te zitten. Gerrit lijkt vooral geen zin te hebben in de hele situatie en geeft aan dat Franny moet doen wat zij niet laten kan.

Even later heeft Franny toch tegen Merel en Hiske vertelt dat ze toch met Gerrit in bed heeft gelegen vannacht, ondanks ze dit in eerste instantie heeft ontkend. De meiden vinden het niet erg dat Franny hierover heeft gelogen, omdat ze toch al aan haar hoofd zagen dat ze loog. Hiske en Merel zijn eerder bezorgd om de manier waarop Gerrit omgaat met Franny. Ik vind dat hij met je speelt, zegt Hiske eerlijk tegen Franny, wat hem goed uitkomt gebeurt. Toch geeft Hiske aan dat ze er niet tussen wil zitten en dat veel dingen op zijn manier moeten gaan. Franny zegt dit toch anders te zien. Het is haar leven, zij bepaalt, voegt Hiske nog toe. Merel vindt dat het niet eerlijk is richting Franny en probeert haar hiervoor te behoeden. Zal Franny iets met het advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *