Shelley wordt aangesproken door Jessie en is hier niet van gediend

Shelley wordt aangesproken door Jessie en is hier niet van gediend

Iedereen is druk bezig met het voorbereiden van de markt, omdat deze aanstaande zondag al is. Het valt Jessie en Gerrit op dat Shelley vooral bezig is met haar eigen ding en niet helpt met de voorbereidingen. Ik was even aan het kijken wie er allemaal nog binnen zaten en verrassend genoeg Shelley, geeft Gerrit aan bij Jessie. Jessie vertelt dat het hem niets verbaast en loopt door naar Shelley. Wat zou je ervan vinden even de rommel mee op te ruimen, vraagt hij aan Shelley, maar die is hier niet van gediend. Laat me gewoon even met rust man, zegt Shelley heel boos tegen Jessie. De twee bewoners belanden in een discussie waar ze niet uitkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *