Gerrit wil graag met Merel praten en spreekt hij aan

Gerrit wil graag met Merel praten en spreekt hij aan

Gerrit en Franny hebben vannacht bij elkaar geslapen en gezellig geknuffeld. De twee bewoners trekken meer naar elkaar toe, maar Gerrit is niet van plan altijd bij Franny te blijven slapen. Hij heeft opgemerkt dat Franny het vervelend vindt alleen te slapen, dus graag wil dat Merel weer vaker in het huisje met Franny gaat slapen. Merel is weer close met Jessie en slaapt daarom niet meer bij Franny. Wanneer Gerrit en Merel elkaar treffen, bespreken ze de situatie. Ik wil wel vragen of je er rekening mee houdt, het is wel je vriendin, geeft Gerrit aan. Merel geeft aan dat ze heeft aangeboden dat Alexandra bij haar zou kunnen slapen. Toch wilde Franny dit niet geeft Merel aan. Het is in een keer dat je weer in de boot ligt, terwijl dat meisje graag wil dat je bij haar ligt. Natuurlijk moet ze het ook zelf leren, zegt Gerrit. Merel geeft aan dat ze er rekening mee zou houden, maar dit niet altijd kan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *