Merel roept de bewoners bij elkaar voor een spoedvergadering

Merel roept de bewoners bij elkaar voor een spoedvergadering

De Wereld Foodmarkt is overmorgen en de bewoners doen samen nog een spoedvergadering. Waar het de vorige keer altijd draaide om knallen, begint Jessie na Merels speech met een andere insteek. Het gaat mij om de gezelligheid zegt Jessie. Oh zegt Hiske, niet om het geld? Wat leuk een nieuwe Jessie. Ik wilde mededelen dat we niet naar bed gaan voordat alle kraampjes staan, zegt Merel. Het lijk haar goed om alles klaar te hebben wat buiten is gezien het weer.  We moeten de bar ook nog inrichten, zegt Merel, want de groothandel komt straks langs. Jens, Adriaan en Hiske willen deze taak wel op zich nemen. Langzamerhand wordt de planning afgerond van vandaag en lijkt het erop dat de bewoners de laatste loodjes gezamenlijk gaan knallen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *