Merel uit haar frustraties over Jordie bij Hiske

Merel uit haar frustraties over Jordie bij Hiske

Jordie en Merel hebben net een aanvaring gehad. Merel kwam boven in de silo klagen bij Brandon over het geluid tijdens het boren, terwijl Jordie het opnam voor Brandon. Jordie heeft aangegeven dat het geluid maken niet anders kan en Merel prima ergens anders zou kunnen zitten. Merel lijkt gefrustreerd om de reactie van Jordie en lucht haar hart bij Hiske. Die Jordie mag even dimmen met zijn grote waffel, zegt ze tegen Hiske. Merel legt de situatie uit aan Hiske. Waar bemoeit hij zich mee?, vraagt Hiske zich hardop af. Hiske snapt niet dat Jordie zich bemoeit met de situatie en snapt Merel haar reactie volkomen. Hij heeft echt een grote bek hoor, sluit Merel af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *