Merel spreekt Brandon aan en daar is Brandon niet van gediend

Merel spreekt Brandon aan en daar is Brandon niet van gediend

Brandon is druk aan het klussen boven in de silo en dit gaat niet helemaal zonder lawaai. Hij moet dingen boren, maar de bewoners beneden is de silo moeten overleg plegen voor de markt. Dit kan echt niet, geeft Merel gefrustreerd aan richting Hiske over de herrie. Merel besluit Brandon aan te spreken. Dit is het enige droge plekje, maar we kunnen elkaar niet eens verstaan, zegt Merel geïrriteerd tegen Brandon. Maar Brandon geeft aan dat dit werk echt af moet, het moet deze week af. Merel vraagt of dit niet in de avond kan, maar dit wil Brandon niet. Hij wil niet zijn avonduren besteden aan het boren en geeft aan dat de rest van de bewoners het niet doet, ik moet echt door. Ik heb geen keuze. Gerrit bemoeit zich ook met het gesprek en geeft aan dat het hij het waardeert dat Brandon dit nu doet. Maar Brandon blijft bij zijn punt en geeft aan dat hij zijn vrije uren spendeert aan de silo voor de hele groep. Jordie bemoeit zich er hierna ook mee en dit kan Merel niet waarderen. Jordie neemt het op voor Brandon en legt uit dat het hoe dan ook moet gebeuren het nooit de juiste tijd is om te boren. Uiteindelijk snapt Merel het punt van Brandon en geeft aan dat ze het overleg ergens anders gaat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *