Mylène spreekt Jessie aan, ze is niet gediend van zijn gedrag

Mylène spreekt Jessie aan, ze is niet gediend van zijn gedrag

Mylène en Jessie zitten samen achter de computer, wanneer zij hem aanspreekt op zijn gedrag. Het valt Mylène op dat Jessie vaak mee leest met mails en stoort zich hieraan. Wat fijn dat je mijn mailtjes leest Jessie, is mijn leven zo interessant?, vraagt ze boos aan de mannelijke bewoner. Jessie geeft aan dat de het bestand gewoon open stond en het daarom las. Hier neemt Mylène geen genoegen mee en geeft aan dat Jessie dit ook bij Dylan doet. Gerrit bemoeit zich er ook mee, het zijn aannames die je doet. Hier is ze het niet mee eens, omdat ze Jessie dit ziet doen. Wie zal er gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *