Jessie schrikt, wil Merel trouwen?!

Jessie schrikt, wil Merel trouwen?!

Vannacht hebben Jessie en Merel weer samen geslapen. Het lijkt weer helemaal aan tussen de twee. Toch geeft Jessie aan bij Franny dat Merel vandaag een opmerking maakte waar hij van schrok. Hij legt uit dat ze aan het praten waren over de buitenwereld en Merel hierbij aangaf dat zij en Jessie buiten zouden gaan trouwen. Ik heb gezegd dat het mij een beetje te snel ging gaat Jessie verder tegen Franny. Hij weet ook niet hoe het buiten zal gaan. Franny is op haar beurt benieuwd of hun relatie ook buiten voort zal zetten maar daar is Jessie vaag over. Ik weet het niet, we hebben nogal een verschillend leven en we wonen ver van elkaar vandaan zegt hij. Franny denkt dat als je er allebei voor wil gaan dat het dan wel moet lukken. Laten we eerst maar kijken of het we hier zonder ruzie volhouden eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *