Adriaan geeft zijn mening aan Franny als hij hoort dat ze samen met Gerrit geslapen heeft

Adriaan geeft zijn mening aan Franny als hij hoort dat ze samen met Gerrit geslapen heeft

Franny heeft vannacht met Gerrit geslapen maar het lijkt erop dat Franny de verantwoordelijkheid voelt dit tegen Adriaan te zeggen. Ook had Franny een aantal wijntjes op en wil ze dit ook graag vertellen aan Adriaan. Dat is niet handig geeft Adriaan bij Franny als ze erover begint. Franny legt daarna uit dat ze nog wijn over heeft en dit vanavond wellicht op wil drinken maar Adriaan raadt haar dit af. En Adriaan, Gerrit lag ook bij mij aan de overkant gaat Franny schuldbewust verder tegen Adriaan. Ik snap niet de aantrekkingskracht van die man, er zit niks bij en hij is te dom om te poepen geeft Adriaan duidelijk zijn mening. Franny legt vervolgens uit dat ze het fijn vindt niet alleen te slapen. Adriaan laat weten dat Franny het allemaal zelf moet weten maar het goed is voor haar ontwikkeling juist geen dingen uit de weg te gaan. Daarnaast geeft hij de tip afstand te doen van Gerrit dit omdat hij bang is dat Gerrit weer teruggaat naar Shelley. Zal Franny luisteren naar het advies van Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 13:21

    Het lijkt bijna wel een misbruik programma te worden. Iedereen is vogelvrij en doet maar wat.
    Gerrit is het ergste, ik snap niet dat die meiden erin trappen.

  2. Ria at 10:54

    Wat jammer van dit meisje Adriaan heet groot gelijk Als Gerrit zijn zin heeft gehad is ze weer alleen het is een opdringende man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *