Jessie kan de pinpas niet vinden, waar is deze gebleven?

Jessie kan de pinpas niet vinden, waar is deze gebleven?

Vandaag wordt Jessie vrolijk wakker maar al snel komt hij tot een vervelende ontdekking. Wanneer hij de pinpas nodig heeft, kan hij hem niet meer vinden. Jessie is druk opzoek naar de pinpas maar kan niets vinden. Ook de andere bewoners weten niet waar de pinpas is. Wanneer hij de pinpas zoekt, komt hij erachter dat ook de telefoon weg is. Heb jij de pinpas gezien vraagt Jessie wanhopig aan Brandon maar hij weet ook van niets. Dit is weer die eeuwige zoektocht geeft hij aan. Zal de pinpas snel gevonden worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *