Gerrit kruipt bij Franny in bed, de twee slapen wederom samen

Gerrit kruipt bij Franny in bed, de twee slapen wederom samen

Merel en Jessie hebben het weer goedgemaakt met elkaar, dus afgelopen avond besluit Merel gezellig bij hem in de boot te gaan slapen. Dat betekent dat Franny vanavond het huisje voor haar alleen heeft. Als ze zich heeft klaargemaakt om naar bed te gaan, besluit ze nog wat te gaan schrijven. Plotseling gaat haar deur open en komt Gerrit binnenlopen. Hij kruipt bij haar in bed en gaat in haar armen liggen. Ze kriebelt over zijn rug. Ik slaap hier vanavond laat hij vervolgens weten. Franny stemt hiermee in en laat weten dat ze het fijn vindt dat hij dit voor haar doet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *