Shelley neemt wraak op Jessie, nadat ze door hem in het water is gegooid

Shelley neemt wraak op Jessie, nadat ze door hem in het water is gegooid

Jessie en Shelley zitten afgelopen avond bij de boot met elkaar te praten. Shelley laat weten dat ze net even op bed heeft gelegen, en Jessie begrijpt dit niet helemaal. Hij is namelijk van mening dat ze haar tijd beter kan besteden. De twee beginnen een beetje met elkaar te dollen en Shelley wil Jessie in het water duwen. Gooi mij er maar in zegt hij uitdagend. En gaat op de steen staan en Shelley duwt hem, maar hij springt nog net op tijd op het droge. Dan ziet Jessie een kans om haar in het water te gooien. Shelley schreeuwt en probeert hem vast te houden, maar belandt uiteindelijk toch in het water. Shelley is vastbesloten om wraak te nemen. Als Jessie even later onder de douche staat pakt ze de tuinslang en loopt hiermee naar het sanitairgebouw. Ze hangt de tuinslang over de douchedeur en seint naar Andrea dat ze de kraan open moet draaien. Hé! Mijn kleren worden nu nat! Shell, niet doen roept Jessie. Shelley loopt lachend weg. Nu ga ik je krijgen Let maar op wat er gaat gebeuren roept hij haar na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *