Een vroeg centraal van 24 september

Een vroeg centraal van 24 september

De bewoners waren er vanmorgen vroeg bij, omstreeks 9:00 uur gingen ze allemaal centraal. Hier lees je de besproken punten terug.

De bewoners staan allemaal bij de banken, vandaag doen ze het namelijk staand. Cees benoemt dat het zorgt voor actievere houding en snellere vergadering. Benjamin neemt het woord over en vertelt over de rest van de week. Wat staat er zoal gepland?  Morgen is de allerlaatste BBQ van het seizoen. Volgende week donderdag komt iemand vertellen over ouderschap en homo zijn. Volgende week dinsdag komt de shetlander Sasha. En zondag is het weer tijd voor de markt!

Ivan snapt de twijfel bij andere bewoners omtrent de merchandise. Het is de eerste keer dat we dit soort dingen in de verkoop doen. We moeten dus gaande weg leren voegt hij eraan toe. Hoewel aanstaande zondag alweer de volgende markt is willen ze voor de markt van 25 oktober het hele terrein opknappen. Naomi kan het beste denk ik. Dan kan je je creativiteit kwijt aldus Ivan. Er zijn al wat glazen en producten verkocht! Maar, ze moeten flink aan de bak voor aanstaande zondag. Er moeten nog veel mokken en glazen worden bedrukt.

En dan gaan we door over het kickboksgala. Bas wil graag flyeren en promotie doen voor het kickboksgala van 10 oktober. Zondag op de markt hopen ze nog wat extra tickets te verkopen. 

Bjorn wil na de centraal wel even melden dat hij dat staand vergaderen maar niks vindt. Ik vind het meer een soort uitdaging dan een fijne werkhouding voegt hij eraan toe. De rest is eigenlijk wel fan van het staan. Ze vinden het lekker snel gaan nu niemand mag zitten. Waar normaal een centraal een uur duurt, was het nu in een kwartiertje gepiept. Einde centraal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 22:32

  Als je zoekt op “staand vergaderen” blijkt dit dus een hype te zijn, die door veel bedrijven wordt gebruikt.
  Erg productief en gezond valt er te lezen …. …. En over een aantal jaren allemaal dikke spataders. 😉
  Natuurlijk is de vergadering in Utopia snel afgelopen, allemaal te lui om te staan. 🙂

 2. ah at 12:26

  Staand vergaderen? Goed idee. Veel sneller klaar en weinig gezeur. Als je zit te vergaderen dan zijn er veel mensen die alleen maar zeiken enz. Dus zo doorgaan.

 3. Yvon at 12:19

  Waarom zouden ze dat nu een goed idee hebben gevonden!!!
  Mjo,ik las ook nog het een en ander over onze vriend,mijn gedachten waren volgens mij het zelfde als die van jou…

 4. gea at 10:21

  Wat een idioot idee heeft onze Cees weer om staand het centraal te houden, toen ik de foto zag zonder eerst te lezen dacht ik dat ze stonden omdat er iemand was overleden of zo.

  • Mjo at 11:38

   Ja, idd @gea, lijkt er op dat ze 1 minuut stilte in acht nemen.

   Ik las nog meer over enkele uitspraken van Cees, maar ik zeg er maar even niets over. Lijkt mij verstandiger.

   • gea at 19:40

    Ja, ik had al een reactie gestuurd maar is niet geplaatst, ik weet wat je bedoelt. Ik denk dat ik een soort cryptische opmerkingen moet maken.

 5. Hyl at 09:46

  Creativiteit bij naomi????? Weinig van gezien op een paar kaarsjes na neer te zetten.
  En dan bedrukte glazen en mokken in de verkoop, het zijn vaak dezelfde mensen die je op de markt zie, die worden nog niet utopiaspul moe?
  Staand vergaderen, wat je fijn vind??? Als het een lange vergadering word gaan ze echt wel zitten, belachelijk gedoe zeg,
  Wel hoop ik voor allem aal dat de markt goed word bezocht .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *