Stefanie en Rowena over knipperlichtrelatie

Stefanie en Rowena over knipperlichtrelatie

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Rob en Rowena hadden al een gesprek gehad over Stefanie maar wat later waren de rollen omgekeerd. Rowena besloot met Stefanie te praten over de knipperlichtrelatie die de twee hebben.

Buiten bij de lounge spraken de twee elkaar, Rowena begon het gesprek. Ik ben een goede verstaander. Als ik naar je kijk dan denk ik dat het aan is op het moment dat Rob zijn liefde verklaart, waar of niet? Heel voorzichtig antwoordt Stefanie ja. Rowena begint te vertellen dat ze al een gesprek hebben gehad over hun relatie met Rob. In dat gesprek heeft Rob aangegeven dat Stefanie nooit tegen hem persoonlijk gezegd heeft hem leuk te vinden. Dat vind ik gek voegt Rowena eraan toe. Je moet eerlijk zijn al is dat nu misschien wel te laat. Maar Rob zei daarna wel dat ‘ie het helemaal goed vindt zoals het nu gaat vult ze aan. Beide vinden het een lastige situatie, Rowena wil graag helpen door ze te koppelen. Daarom heb ik tegen Rob gezegd dat je hem nog steeds leuk vindt. Stefanie schrikt en antwoordt dat de hulp van haar waarschijnlijk toch niet meer gaat helpen. Het ligt aan de mensen buiten de poort. Die zitten continu te stoken voegt ze eraan toe. En ik vind de vriendschap alleen maar verwarrend. Ik raak dan in de war en ik denk dan weer hints te ontvangen van Rob die er eigenlijk helemaal niet zijn, waardoor je weer gevoelens creëert. Rowena snapt haar frustratie ik zou helemaal gek worden. Zeker als ‘ie met andere meiden gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:00

  Waarom ze der in is gekomen weet ik ook niet maar uit horen is ze goed in.
  Tennisbaan waarzo wil ze die hebben moet je mij niet wijs maken dat er kinderen daar naar toe willen ,eerder de ouders om in beeld te komen.

  • Hannah at 22:40

   Hahaha Dat dacht ik ook gelijk! Nieuwe “love-dokter” denk ik.
   Was Laura ook niet altijd zo nieuwsgierig naar het liefdesleven van een ander?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *