Utopia nieuwtjes 24 september

Utopia nieuwtjes 24 september

Het Utopia nieuws van 24 september vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Naomi en Stefanie hebben vanmorgen de koeien saampjes verzorgd.
 • Na het vroege centraal gaat iedereen aan de slag met het opruimen. Maar er waren ook frustraties zo ook bij Naomi en Mark. Naomi krijgt namelijk het gevoel dat Mark een negatieve opmerking maakt tegenover haar. Volgens Mark is het een goede bedoeling,
 • Tijdens het opruimen is er ook nog een poffertjespan ontdekt! Achter gelaten door iemand wat eigenlijk niet mag… Enfin snel weer verstoppen en er niets meer over zeggen…
 • Er dwarrelen aardig wat ziektekiemen rond in de loods. Zo voelt Cees zich niet zo lekker, was Naomi al ziek en horen we Gabriëlle flink snotteren… Uitbreiding in een niet hygiënische omgeving gaat snel natuurlijk.
 • Cees en Rolf hebben alweer ruzie gehad. Volgens Cees spreekt Rolf niet de waarheid met betrekking tot de was. En Rolf vindt dat Cees alles wil doen en hij niet de kans krijgt. Het blijft maar doorgaan over de was. Cees benadrukt op Rolf te stemmen. Gezellig!
 • Nog meer “ruzie” wederom is Cees betrokken, maar dit keer heeft hij ruzie met Gabriëlle. Er zaten verfresten in de wasbak tot ergernis van Cees en dat besprak hij met Ivan. Gabriëlle hoorde ervan en ging verhaal halen. Ze wil liever dat Cees voortaan naar haar komt in plaats van dat hij het zelf opruimt. Cees vindt dat er flink gezeikt wordt. Uiteindelijk maken de twee het wel weer goed.
 • Zullen er nog meer irritaties ontstaan? Wellicht hebben de bewoners niet helemaal lekker geslapen omdat ze vroeg op stonden…. Vooralsnog wordt er flink opgeruimd. Later nog meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:17

  Als iedereen nu zijn eigen was doet heb je ook geen( nee ik heb het gedaan nee ik heb het gedaan)gedoe en anders met twee persionen maar doe niet zo kinderachtig gedoe over de was , er nog nooit zo kinderachtige gedoe gezien als de laatste maand ,

 2. gea at 15:42

  Wat een problemen weer over de was , ze hebben toch een wasmachine wat maakt het dan uit wie het erin stopt ze hoeven het toch niet op een wasbord te wassen wat zeuren ze dan weer. Misschien dat dit dan wel geplaatst wordt ik was zeker te negatief over meneer Cees.

  • Yvon at 22:31

   Ik vind het echt te kinderachtig voor woorden dat zo’n oude man,steeds gaat klikken en ruzie uit gaat lokken.
   Laat die jongen toch eens met rust over die belachelijke was!!
   Cees gedraag je eens als een volwassen man

 3. Wil at 13:45

  Is niet zo raar dat de ziektekiemen blijven hangen
  Als je boven slaapt………ik moet er iet aan denken, frisse lucht minimaal, dus dat blijft hangen, vieze stinkwas op de slaapkamers enz,
  Echt fris is het nergens, ja buiten in de bossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *