Lotus wil een avondklok in Utopia 2 invoeren

Lotus wil een avondklok in Utopia 2 invoeren

Lotus heeft afgelopen avond samen met Mike en Adriaan haar huisje opgezocht. Lotus vertelt dat ze een idee heeft. Ze wil namelijk de avondklok opnieuw introduceren. Dat als je hier over het terrein loopt na tien uur, je een fluisterstem gebruikt legt ze uit. Eigenlijk wil ik iedereen gewoon om tien uur in het huisje hebben, zodat iedereen wat vroeger opstaat voegt ze eraan toe. Ze merkt namelijk dat iedereen ’s ochtends langer in hun huisje blijft. Zo gaan we niets bouwen vertelt ze. Dus ik wil een avondklok om tien uur instellen. De bewoners mogen na tien uur nog wel het terrein op om eten en drinken te halen of om naar het toilet te gaan. Bewoners die de regel overtreden, moeten volgens Lotus verplicht een uurtje harken. Wat zal de rest van de groep van dit idee vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *