Gerrit lijkt zijn passie in Utopia 2 te missen

Gerrit lijkt zijn passie in Utopia 2 te missen

Gerrit lijkt nog steeds gefrustreerd dat hij niet is gekozen om Utopia 2 te vertegenwoordigen op de kerstparade van SBS. Hij uit afgelopen avond zijn gevoel bij Joaquin en al snel gaat het gesprek over de motivatie van Gerrit. Ik wil geprikkeld worden legt Gerrit uit. En merkt dat dat nu weinig gebeurt. Ik wil ook iets hebben wat ik chill vindt maar dat heb ik hier nog niet gaat hij verder. Joaquin zegt op zijn beurt dat dit vanzelf komt. Dat snapt Gerrit wel maar hij vraagt zich af wat hij hier heel de dag doet. Alles wat mijn passie is, dat kan hier nog niet gaat hij verder. Uiteindelijk komt het er wel, maar ik ben niet iemand die daar maandenlang op kan teren zonder dat er iets gebeurt in mijn hersenen waar ik van op wordt gepimpt. Ik heb iets nodig wat mijn hersenen activeert. Zal Gerrit binnenkort zijn passie in Utopia 2 vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *