Mike heeft ruzie met Joaquin omdat hij zich in een discussie mengt

Mike heeft ruzie met Joaquin omdat hij zich in een discussie mengt

Terwijl Mike en Christel aan het discussiëren zijn over spullen terughalen en het gedrag van de drie musketiers, mengt Joaquin zich in het gesprek. Waarom moet jij er heel de tijd tussenkomen vraagt Mike woest. Waarom kunnen ze dat zelf niet regelen? Als wij regelrecht vragen of we die builen krijgen, krijgen we het niet. Je spreekt ons er heel de tijd op aan maar zij kunnen ook een keer normaal reageren. Hij lijkt hier onder andere Christel, Hiske en Merel mee te bedoelen. Iedereen begint vervolgens tegen elkaar te schreeuwen. Volgens Joaquin wilde hij normaal met Christel communiceren maar is zij toen weggelopen. Het is allemaal poppenkast wat je hier aan het doen bent vervolgt Mike kwaad. Joaquin legt vervolgens uit dat de drie musketiers hun inkomsten zelf beheren. Op het moment dat we de groep kunnen ondersteunen, zullen we dat te allen tijde doen benadrukt hij. Volgens Joaquin wordt er nu niet normaal gecommuniceerd. Dan krijg je actie reactie voegt hij eraan toe. De groep praat verder over de onafhankelijk en over het doen van uitgaven. Ik vind het heel jammer dat je je weer splijt van de groep, terwijl we net weer bij elkaar waren zegt Christel. Je zet jezelf apart. Daar is Joaquin het niet mee eens. Mike maakt uiteindelijk een einde aan de discussie. Hij stelt voor dat iedereen transparant naar elkaar moet zijn en daar lijken beide partijen het mee eens te zijn.

Als beide mannen zijn afgekoeld, besluit Joaquin om zijn excuses aan te bieden. Het was niet zo naar jou bedoeld legt hij uit. Mike lijkt het hem niet kwalijk te nemen en hij vindt dat de schuld ook bij Christel ligt. Kap er nou eens mee zegt Mike doelend op Christel. Lotus besluit zich vervolgens ook in het gesprek te voegen en ze laat aan Joaquin weten dat ze zich ergert aan de manier van communiceren van Timothy. Ze lijkt zich vaak door hem aangevallen te voelen en ze vindt dat dit niet door de beugel kan. Ze raadt Joaquin aan om voortaan zelf het woord te nemen tijdens de vergadering, om zo problemen en ruzies te voorkomen. Zal Joaquin ook iets met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *