Een aantal bewoners treuren om het vertrek van Jessie

Een aantal bewoners treuren om het vertrek van Jessie

Jessie heeft Utopia 2 verlaten. Joaquin, Timothy en Gerrit lijken er niet mee te zitten. Mission completed zeggen ze en de drie geven elkaar een high five. De andere bewoners zijn juist wel in mineur stemming. Brenda en Merel staan nog te huilen bij de poort. Het zijn gewoon elke keer de verkeerde mensen die weggaan snikt Brenda. Ik word er zo moe van voegt ze eraan toe. Ook Erik en Mike vinden het jammer dat Jessie vertrokken is. Dit is jammer merkt Erik op. Terwijl de mannen in het huisje praten over het vertrek van hun mede bewoner, zit Hiske in het huisje te huilen. Ze voelt zich schuldig dat ze niet op de meidenavond van Jessie is geweest. Ik vind het gewoon k*t zegt ze. Wat vind jij ervan dat Jessie Utopia 2 verlaten heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *