Lotus en Franny ondergaan hun ontgroening

Lotus en Franny ondergaan hun ontgroening

Erik heeft een aantal weken geleden een ontgroening ondergaan waardoor hij een echte bewoner is geworden. Nu Lotus en Franny erbij zijn gekomen, vinden Erik en de andere bewoners dat ook zij een ontgroening moeten ondergaan. Erik komt de twee dames het nieuws brengen maar de twee lijken er niet heel veel zin in te hebben. Uiteindelijk besluiten ze om toch mee te doen. De meeste bewoners verzamelen zich bij Palma Beach om ontgroening van Franny en Lotus op te volgen. Tijdens de ontgroening zullen de twee dames vijf rondes gaan worstelen. Ik houd wel van jouw ideeën zegt Joaquin lachend tegen Erik. Ik mag jou steeds meer voegt Timothy eraan toe. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, beginnen de vrouwen aan hun worstelwedstrijd. Uiteindelijk lijkt Lotus te winnen en zij krijgt een warme douche als prijs. De bewoners klappen en juichen. Na de ontgroening trekken de vrouwen snel schone kleren aan. Ik ben kapot zegt Franny. Ik vond het wel heel leuk. Ook Lotus lijkt zich vermaakt te hebben. Vanaf vandaag mogen de twee zich echte bewoners van Utopia 2 noemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *