Dit hebben de bewoners besproken tijdens de buiten vergadering van 26 augustus

Dit hebben de bewoners besproken tijdens de buiten vergadering van 26 augustus

De bewoners komen bij elkaar om te vergaderen. Ze starten dit keer feestelijk want Andrea is jarig. Nadat het koor is uitgezongen gaan ze weer over tot de orde van de dag. Jessie opent met de financiën waarbij hij onder andere bespreekt wat de omzet van het afgelopen weekend is. Het eerste besluit dat wordt genomen is dat ze toch afzien van de verkoop van koelkastmagneten, omdat hier een groter risico aan kleeft volgens hen. Ook wordt besloten om de laatste kistjes te verkopen inclusief gratis groepsfoto. Merel geeft aan dat er aanstaande donderdag een expert op het gebied van seksueel misbruik langskomt om erover te praten. Jordie heeft mensen benaderd om hem om te laten toveren tot dragqueen, Jessie vraagt zich af waarom mensen dragqueen worden. Jordie legt vervolgens uit dat het verschillende redenen kan hebben, het wordt gezien als een kunstvorm of zichzelf op een andere manier te uiten.

Hiske laat daarna weten dat ze het hartstikke tof vindt dat er allemaal nieuwe evenementen worden georganiseerd. Maar ze wil wel dat er een gedachte achter de evenementen zit en dat het niet wordt gebruikt als een melkkoe. Er wordt over gediscussieerd. Er zijn mensen die het met haar eens zijn maar ook mensen die een thema of een gedachte erachter niet zo belangrijk vinden. Mylène wil de vrijwilligers graag bedanken en dat ze iets wil organiseren voor hen. Merel is het met haar eens maar vindt dat dat nog wel even kan duren omdat er nog evenementen op de planning staan. Mylène zegt ook dat het niet op korte termijn hoeft, maar dat er wel over na moet worden gedacht.

Jessie wil kijken of het mogelijk is om in de laatste periode van Utopia 2 uitvaarten te organiseren. Mensen aan tafel vinden het heftig. Brandon geeft aan het een mooi idee te vinden, maar zich wel van het geheel te distantiëren. De bewoners willen echter niet dat er winst op wordt gedraaid. Jessie gaat iemand uitnodigen uit het vak om het er met hem of haar over te hebben. Als we zoiets doen, doen we het vanuit ons hart en niet met winstoogmerk geeft Mylène aan. Niet veel later zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *