Hiske en Gerrit leggen hun discussie bij

Hiske en Gerrit leggen hun discussie bij

Hiske en Gerrit maken zich afgelopen avond klaar om naar bed te gaan. Toch moet de discussie van eerder nog wel uitgesproken worden. Hiske legt uit dat ze niet probeerde om onderdeel van de discussie te zijn maar dat ze de woorden die Gerrit eruit gooide niet netjes vond. Ze geeft aan dat als het verhaal andersom was geweest en Shelley Gerrit uit zou schelden, dat het verhaal hetzelfde was geweest. Gerrit denkt dat als het andersom was geweest, dat Hiske het rustiger had aangepakt. Dit komt volgens hem omdat hij zich verbaal goed kan redden. Hiske helpt Gerrit eraan herinneren dat zij ook heel vaak voor hem is opgekomen. De twee kletsen nog even na en het lijkt nu goed te zitten tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *