Gerrit en Shelley hebben een discussie over hoe ze op elkaar om moeten gaan

Gerrit en Shelley hebben een discussie over hoe ze op elkaar om moeten gaan

Shelley is bezig met het scheren van Jordie zijn baard. Ook Gerrit en Hiske staan hierbij maar het valt Gerrit op dat Shelley hem negeert. Shelley is haar tong verloren merkt Gerrit op.  Jordie vertelt dat Shelley haar tong niet is verloren. Het kan ook zijn dat Shelley niet met jou wil praten, Gerrit roept Hiske tussendoor. Gerrit vindt dat op zijn beurt kinderachtig. Maar weet je wat ik dan niet snap, Ger. Je wilt niet de afwas doen met Shel. Dat is dan niet kinderachtig maar Shel die niet tegen je praat, is dan wel kinderachtig gaat Jordie verder. Gerrit vindt dat Jordie appels met peren vergelijkt maar Jordie gaat hiertegen in. Hij vindt de hele situatie kinderachtig. Shelley vertelt dat zij zo haar redenen heeft om niet met Gerrit te praten. Een van die redenen is dat ze er gewoon geen zin in heeft. Dus je gaat vier maanden niet met me praten vraagt Gerrit. Shelley reageert daarop dat het alleen meer hoi en doei zal zijn. Het enige wat uit je bek komt is, mag ik vloei? zegt Gerrit. Hiske corrigeert hem door te zeggen dat Shelley een mond heeft maar Gerrit begrijpt niet waar Hiske zich mee bemoeit. De toon waarop Hiske wordt aangesproken door Gerrit bevalt haar niet en ze gaat hier flink tegen in. Hiske vindt dat Gerrit haar er zelf bij heeft betrokken. Het gesprek loopt uit op een heftige discussie. Zal het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *