Brandon mist een maatje in Utopia 2

Brandon mist een maatje in Utopia 2

Brandon heeft zijn date weer gezien en Alexandra is benieuwd wat hij hiervan vond. Vond je het wel leuk om het meisje weer te zien vraag Alexandra nieuwsgierig. Ja, lachen. Positive vibes zijn altijd goed reageert Brandon met een glimlach. Alexandra is nieuwsgierig waarom Brandon nooit eerder heeft gedatet. Brandon geeft aan dat hij een hele bescheiden jongen is. Ik ben heel verlegen in dat opzicht gaat Brandon verder. Toch geeft hij toe dat hij wel een maatje mist. Alexandra geeft Brandon een dikke knuffel en laat weten dat ze Brandon heel schattig vind. Zal Brandon uiteindelijk nog een maatje vinden in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *