Alexandra heeft niet het gevoel wanneer ze Utopia 2 verlaat iets bereikt te hebben

Alexandra heeft niet het gevoel wanneer ze Utopia 2 verlaat iets bereikt te hebben

Alexandra en Mariska liggen samen buiten te zonnen. Alexandra geeft aan dat ze niet het gevoel heeft, wanneer ze Utopia 2 verlaat iets bereikt te hebben. Persoonlijk wel reageert Mariska erop. Toch had Alexandra graag wat willen neerzetten in Utopia 2 maar daar heeft ze volgens Mariska ook niet echt de tijd voor gehad. Dit omdat ze nog niet zo heel lang in Utopia 2 verblijft. Alexandra is aan het bedenken wat ze in een korte tijd nog kan gaan bereiken. Ze laat weten dat ze wel een beetje klaar is met het leren over de spieren. Wat zal Alexandra nog gaan kunnen bereiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *